24 Ocak 2017 Salı

PARTİ ZAMANI








Hafta sonu kız kardeşime sürpriz doğum günü partisi yapmak için kolları sıvadım. Klasik yaş günü olmasını istemediğim için farklı bir şeyler istedim bu sefer. Haberi olmadan arkadaşlarına haber verdim ve güzel bir kutlama hazırladım.

İnternet ten çok daha önceden sipariş vermiş olduğum yaş günü balonlarını oğlum kolayca şişirdi. Duvara bantla yapıştırdık, hafif olduğundan kolayca tuttu.





Daha sonra çeşitli yerlerden seçerek topladığım balonları şişirdik. Maalesef istediğim pembe tonlardaki balonları kolay bulamadım. Sonunda Migros'ta karışık halde satılan balonlardan birkaç paket alarak içlerinden uyanları seçtim. Bu arada kırtasiye malzeme çeşitleri çok bol ve daha uygun burada. Balonların düğüm yerlerinin hemen üstünden iğne ile aynı ipe dizdik ve bantlayarak duvara monte ettik. Aralardaki açıkları kapatmak için de küçük balonları diğerlerine gene bant yardımıyla yapıştırdık.



Parti için gerekli malzemeleri hazırlarken, gene daha önce internet ten sipariş vermiş olduğum diğer aksesuarları da çıkardım ve çubuklarına yapıştırdım. Masanın ortasına pembe-beyaz çiçekleri yerleştirdim. (Normalde aksesuarlar çiçeğin içinde değil; ben daha kolay görülsünler diye şimdilik oraya koydum!)


 Geriye pastamız kaldı. O da her zaman yaptığım "Kedi dilli Cheesecake" oldu. Tarifi"yemek tarifi" kısmında mevcut. Vişneleri yazın bahçemizden toplayıp, derin dondurucuya atmıştım. Şimdi dolaptan çıktığı gibi pastanın üzerini yeni toplanmışçasına aynı tazelikte süslüyorum ve bir o kadar da lezzetli oluyor.



Her şey yolunda gitti ve en önemlisi kardeşim mutlu oldu. Sonuç olarak biz erdik muradımıza!..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...