24 Mart 2017 Cuma

KARADENİZİM


Yazdan kalma birkaç kare paylaşmak istedim. Burası Ordu'nun bir köyündeki evimiz. Yazları gidip, bahçemizdeki fındıkları topluyoruz. Doğrusu sadece manzarası için bile gidilir! Fotoğrafları balkondan çektim.


9 Mart 2017 Perşembe

Yazlık Evin Mutfağı



Geçen yaz, kardeşimin Urla'daki yazlığının tadilatı ile epeyce uğraştık. Malum ustaların eline kalınca, birçok işi ailecek biz hallettik. Bu hale getirebilmek uğruna ne tatil yapabildik, ne de evin tadını çıkarabildik. Her gün ustaları bekle, ardından baştan aşağı temizlik derken anneciğimin elleri ile ördüğü horoz motifli perdeyi bile asamadık mutfağa. Onun için şu anda mutfak camı perdesiz. İnşallah baharda bahçe düzenlemesi için gidince eksikleri tamamlayacağız.



Mutfaktaki ocak-fırın-davlumbaz serisi Vestel'in. Oldukça da uygun fiyatlı oldu, diğer markalar ile karşılaştırılınca. Birçok aksesuarı da Ikea'dan aldık.

1 Mart 2017 Çarşamba

Balkonda Sümbül


Sonunda bahar geldi, çünkü sümbüller, laleler çiçek açmaya başladı. Benim balkondaki bu sümbül soğanlarını da sömestr tatilinde İzmir'e gittiğimizden teyzemizin bahçesinden sökmüştük. Kendisi çok çoğalıyor diye epeyce bir atmış önceden. Daha saksıya dikmeden bile poşetin içinde tomurcuklanmaya başladılar. Bir daha ki sefere bahçeye dikmek üzere daha fazla getireceğiz.
Şu anda evim missssler gibi kokuyor! Çok yakında Arap sümbülleri de açarlar.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...