23 Kasım 2011 Çarşamba

Alışverişim Geldi!...

Şunun şirinliğine bakarmısınız? Yılbaşı yaklaşıyor ya, artık ne alacağımı şaşırıyorum. Mudo'da uygun fiyata bulunca(%10 indirim ile 22.50TL)almamazlık edemedim.
Bu sadece süs değil, aynı zamanda fonksiyonel bir kutu. Ayrıca içinden çıkan kırmızı havlu da cabası!

Çerçeve fetişiştiyim ben, ihtiyacım olsun olmasın hoşuma giderse almadan duramam. Bu da Paşabahçe Butik'ten aldığım yeni çerçevem.

Paşabahçe de birde bu limonluğu buldum. Hep çayın yanına limon isteyenlere nasıl servis edeceğimi bilemezdim, bu şirin kase beni bu dertten kurtardı.


Son olarak "Madam Coco" ile bugün tanıştım. İsmi, içeriği Fransız ama tamamen Türk ürünleriymiş. Ne zamandır istediğim parfümlü taşı küçük tuvalete asmak için aldım (15TL),şimdi mis gibi kokuyor...


6 yorum:

  1. çok güzel şeyler almışsın.en güzel günlerde kullan.sevgilerimleeee

    YanıtlaSil
  2. Noel baba çok cici, çok hoşuma gitti veee hemen yapılabilme olasılıkları düşünüldü :)) Kimbilir belki çakmasını uydururum günün birinde :))

    YanıtlaSil
  3. Banu hanım eminim siz yaparsınız! Aslında bende önce bir düşündüm ama orijinalini alayım da, sonra bakarak deneyebilirim diye düşündüm.

    YanıtlaSil
  4. mudo benimde çok sevdiğim bir mağaza bende gördüm yeni çok güzel şeyler gelmiş güle güle kullan cnm

    http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Aman da aman ne güzel Noel Babaymış bu :) Çok şirin... İyi ki almışsınız ,insana arada böyle küçük mutluluklar iyi geliyor !İyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  6. bu taşların kokulu olduğunu bilmiyordum..çok şeker...iyi günlerde kullan tatlım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...