21 Şubat 2013 Perşembe
Doldurulmuş Kırmızı Biber
Farklı bir tarif denemek istedim kırmızı biber ile. Klasik közleme yöntemini değil, televizyonda gördüğüm bir tarifi uyguladım. Önce kırmızı biberleri hafif haşladım ve kabuğunu soydum. İçine 3 çeşit peynir(beyaz, krem ve kaşar), ceviz ve mısırdan oluşan harcı doldurdum. Sonra da fırına vererek közlemiş oldum, aynı zamanda içindeki peynirler de erimiş oldu. (Ben evdeki peynirleri değerlendirdim)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Kırmızı biberle ne yapılırsa yapılsın çooooook severim , hatta şuan resmen canım çekti , ellerine sağlık ;-)
YanıtlaSilBenimde favori sebzelerimdendir, teşekkürler...
SilBunu ben de yapıyorum super oluyor özellikle sabah kahvaltı için
YanıtlaSilZevklerimiz bir Senemciğim:)
SilHarika nefşis görünüyo kırmızı biberi nedense çok seviyorum ben yani yemeklere girince sanki etli yemek tadı geliyo lezzetli oluyo elinize sağlık :)
YanıtlaSilTeşekkürler, katılıyorum:)
Sil