20 Eylül 2011 Salı

Soslu Tavuk Kanadı

Bugün buzluktaki tavuk kanadı ve budunu yapmaya karar verince, çabuk olsun diye her zamanki gibi onları sosa yatırdım bir süre ve sonra da yağlı kağıt üzerinde 200 derecede fırına verdim. İstenirse ızgarada da güzel oluyor. Ben hem daha pratik hem de sağlıklı diye kızartmıyorum. KFC delisi oğlum bile bayıla bayıla yiyor!


 


Evde mutlaka çeşitli soslar bulunduruyorum (özellikle Çin mutfağı yaparken lazım oluyor) Bu sefer sosa; Amerikalıların Worcestershire sosu, Japon Teriyaki sosu ve içinde istiridye özü bulunan Oyster sosu ile biraz sıvıyağ ve bahçemizin taze kekiğinden kattım. Yanında daha önce paylaştığım "fasulye graten" ile yemesi pek güzel oluyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...