23 Eylül 2011 Cuma

Terasımız

Geçen Şubatta yeni evimize taşındığımızda, acilen terası elden geçirmemiz gerektiğini anladık ve yerleri, boruları söktürüp yeniledik. Baharda da yavaş yavaş yeşillenmeye başladı. Yazın sebze ve meyve bile aldık. Seneye daha farklı şeyler düşünüyorum, bakalım......


Biberler tap tazecik, tam kahvaltılık!



Bunlar da eşimin yetiştirdiği "altın çilekler"






Saksıdaki armut ağacından meyve bile aldık.

3 yorum:

  1. hocam hepsi çok güzel emeğinize sağlık güzel bir sayfa olmuş ama açık hava seranız çok hoştu

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar sevgili Sibel hanım, bloğunuza bugüne kadar defalarca bakıpta neden yorum bırakmayışıma hayret ettim inanın çok ender olan bir şey.. çünkü çok keyif alarak baktığım bir bloğunuz var yemekten bitkiden börtü böcekten hatta dejkorasyondan da çok hoşlanan biriyim. ama şu andan itibaren favori izlediklerimden sizniz bunu söylemek isterim. ayrıca hangi şehirdesiniz bilemedim belki yazmışsınızdır ama gözümden kaçmış olabilir neden derseniz kısa bir süre önce ablamlar böyle güzel tersalı bir ev sattılar Ankara/Bahçelievlerde. sanki ona çok da benzettim gibi sizinkini sağlık ve neşe içinde güle güle oturun evinizde.güzel paylaşımlarda buluşmak umuduyla esenkalın..

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Şükran hanım, beni mest ettiniz vallahi! Biz Çayyolu, Yaşamkentte oturuyoruz. Yeni taşındık ve halen işlerim bitmedi ama hayalimdeki eve kavuştum diyebilirim yıllar sonra:)
    Görüşmek üzere, sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...