18 Ekim 2011 Salı

Evimin Girişi

     

Soğuk bir Ankara günü düşünürken evimin girişini fotoğraflamak istedim.
Bu eski Amerikan dresuar ve aynayı, Ulus'taki bir çarşıdan çok uygun fiyata bulduk. (Sevgili Zeynep sağ olsun, beni o götürdü) Özellikle aynanın üzerindeki kuşları andıran figürler beni cezbetti.



Bu istasyon saatinin üzerinde her ne kadar "New York" yazsa da aslında onu Budapeşte'den almıştım. Buraya yakıştığı konusunda herkes hem fikir!


Dresuarın üzerindeki aksesuarların hepsi arkadaşların ev hediyeleri. Sandık,bozuk para ve anahtarlara ev sahipliği yapıyor. Gümüş kaplama vazonun içinde de terasta yetiştirdiğimiz ve kurumaya müsait olan çiçeğimiz var. 





Ulustan gene çok uyguna aldığım bir diğer dolaba da terlikleri yerleştirdim. Üzerinde de kendi düzenlemem olan orkidem var. Hemen yanında da negatif enerjiyi temizlesin diye ametist taşım ve Belçika Brugge'den almış olduğum mumluklar var. Merdivenin ahşap duvarı da boş kalmasın diye orayı açacak açık renkte tablolar astım. Yukarıdaki Besmele yazılı olan levhayı Şam'dan almıştım. Altına ise yıllar önce edindiğim oyuncu Ege Aydan'a ait sulu boya tabloyu astım.




3 yorum:

  1. Çok davetkar bir giriş:)Mutluluğa sevgiye dostluklara açılsın hep kapınız !

    YanıtlaSil
  2. Çok davetkar bir giriş:)Mutluluğa sevgiye dostluklara açılsın hep kapınız !

    YanıtlaSil
  3. İnşallah, güzel temennileriniz için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...