16 Kasım 2011 Çarşamba

Çuval bezi çalışmaları

Bloglardan takip ettiğim kadarıyla Amerikada acayip çuval modası var. Bende yıllar önce çuval bezi+yemeniden masa örtüsü yapmıştım. Artık o örtüm durmuyor ama çuval bezinden arta kalan parçaları neyseki atmamışım. Onları depodan bulup çıkardım.
Önce runner için kenarlarını kanaviçe yapar gibi işledim ki, etrafındaki ipler atmasın. İç kısmına da elimdeki sutaşından biye geçtim. Evdeki iki kaseyi de sıcak silikon kullanarak çuval ile kapladım ve sutaşı ile bağlantı yerlerini kapattım.

Ortadaki mumluğu da yıllar önce Beytepe Kampüsünden topladığım değişik kozalak, kestane ve kabuklu kuruyemişlerle yapmıştım.

Anneme ait çok eski İngiliz tabaklara ise yeni el koydum. Sağolsun, eskilere düşkünlüğümü bildiğinden, her seferinde beni kırmıyor.


It was the time for me to activate my plan for the burlap runner and candle holders wrapped in burlap using silicon. I hand crocheted all the way round to avoid threads going off. Then with the bias tape that had been stored away with the burlap came into scene and I hand-stitched all around as well. The big candle holder in the middle had been made with different pine cones that I had collected from the woods where I worked and nuts long time ago.

7 yorum:

  1. bulunduğu ortama o kadar yakışmışki mutlulukla kullanın sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. çok şık çok otantik olmuş elinize sağlık sibel hanım

    YanıtlaSil
  3. bir çuval bezi bu kadar mı şık hale gelir ne güzel fikir bende yabancı sitelerde amerikan servis olarak kullanıldığını görmüştüm çok beğendim güzel günlerde kullan tabaklar da harika

    YanıtlaSil
  4. fikir çok iyi, uygulama muhteşem... elinize sağlık, iyi günlerde kullanın.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Beğenildiğine çok sevindim. Beni mutlu ettiniz. Şimdi daha bir şevke geldim. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. Hoşeldin bloglar arasına,
    Blogun ve zevkin çok güzel hemen gezdim dolaştım...
    ellerine sağlık,
    takiptesin...
    evcilik-evcilik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim evcilik-evcilik. Bende sizin elişlerinize bayılmıştım. Sevgiler....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...