15 Ocak 2012 Pazar

Kitaplarım Geldi!



Normalde çekilişlere katılmıyorum (hatta güvenmediğim bazı yarışmalara da!) Ama işin içinde kitap olunca "turtatadındayaşamak" blogunun sahibesi Özgül hanımın düzenlediği çekilişe katıldım ve evinde bulunan bu kitapların yeni sahibi oldum. Kendisi ayrıca Konya'dan almış olduğu nazar boncuğunu da göndermiş. Tekrar teşekkürler! Hemen kitabın birini okumaya başladım:)




Bu arada bende kütüphanemi görüntüleyeyim dedim. Üst katın aralığını bu şekilde değerlendirdim. Kitapların bazıları hala kolilerde, yakında bizde de yer kalmayacak! O zaman bende çekiliş yapabilirim. Kitap atamayacağıma göre, okuyacak kişilere giderse seviniyorum:)
Kitaplıkta  kitaplar ve dergilerin aynısıra yurtdışından aldığım aksesuarlar, fotoğraflar ve duvarda benim acemilik işi yağlı boya tablolarım yer alıyor.


6 yorum:

  1. Kitaplığınız çok hoşmuş Sibel hanım, benimde bu dağarcığa küçük bir katkım olduğuna çooook sevindim :) Gerçekten kitapları atmaya kıyamıyor insan ama evde kısıtlı mekanlarımız var tabii, bu yüzden paylaşmak en güzeli..
    iyi günlerde okumanızı dilerim :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Özgül hanım:)

      Sil
    2. Your library is a very nice reading area. I love the look of bookshelves and enjoy reading a good book. I really like your painting of potted topiaries, the colors are very pretty. I hope you are having a nice weekend!

      Sil
    3. Thanks a lot Tracy for your lovely comments! The weeekend over here was very snowish but nice:)

      Sil
  2. zengin bir kitaplığa sahipsiniz çok hoş

    YanıtlaSil
  3. blogunu sevdim.86.izleyicin oldum.Ayrıca evin çok hoş.

    Benim bloguma da beklerim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...